Annons
Annons

Senaste

Zlatan vakar över oss

Det gäller att vara snabb om man vill få tag i Zlatan. I alla fall här på Allas redaktion.

Jag och min kollega Ingrid Johannesson gick vinnande ur striden under EM 2008 och fick tag i varsin Kvällsposten innan alla andra. Vi kan nu stoltsera med affischer som visar Zlatan när han just gjort 1-0 mot Grekland.
Just nu ”praktiserar” vi på Allas hos varandra. Och Ingrid, som är nästan lika sportintresserad som mig, praoade hos mig igår. Då gjorde vi allt det viktiga ;-). Idag sitter hon bredvid mig när vi bloggar om sport istället!

Annons

Och det vi mest diskuterat idag är att vi ändå tycker lite synd om Landskrona som förlorade igår och antagligen inte kommer att spela i allsvenskan nästa år. Fyra Skånelag hade ju suttit fint :-). Ingrid tycker även att vi ska prata om lite lägre divisioner idag och gratulera Malmölaget BK Flagg som gick upp från division 5 till division 4. Så då säger vi grattis och lycka till BK Flagg!

Och Zlatan är inte den enda som vakar över mig. När jag hänger upp min jacka på morgonen möts jag även av Henrik Lundqvist. Tidningsomslaget med Zlatan som jag fick av min mamma finns också på plats. Jag hade velat ha Zlatan på omslaget av jubileumsnumret av tidningen Café också. Det är där Zlatan säger ytterligare en klassiker ‎”Kungen är en cool kille. Han har briljant humor och kör för fort och sånt. Jag gillar honom” Vi har diskuterat om han verkligen pratar om kungen, eller om sig själv, man vet ju aldrig med Zlatan…

Men den tidningen är för fin att riva i så det får räcka med idolbilder. Just nu i alla fall…

 

Ingrid Johannesson poserar stolt framför sin Zlatan-bild inne på sekretariatet.

Ingrid Johannesson poserar stolt framför sin Zlatan-bild inne på sekretariatet.

"Min" Zlatan sitter ovanför mitt skrivbord.

”Min” Zlatan sitter ovanför mitt skrivbord tillsammans med några härliga Zlatancitat.

Trevligt att mötas av dessa herrar varje morgon. :-)

Trevligt att mötas av dessa herrar varje morgon. 🙂

 

 

 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas