Annons
Annons

Senaste

Zlatan Unplugged – i en telefon nära dig

Zlatan_unplugged

Zlatan nöjer sig liksom inte med ”normala” sociala medier utan nu har han helt enkelt gått och skaffat sig en egen kanal.

Zlatan Unplugged, som ligger i appen Mitz, är typ som en blogg, videodagbok och fotodagbok på samma gång. Där kommer Zlatan att prata ”direkt till sina fans, utan filter”. Jag förmodar att filtret är journalisterna… För på en presskonferens i dag sade han bland annat:

Annons

”Det har skrivits för mycket om mig genom andra.”
”Nu kan ni slippa läsa Aftonbladet och Expressen, utan läsa i min app.”

Än så länge har det inte hänt så mycket kul i appen. Lite bilder, lite personliga kommentarer och youtube-länkar till snygga mål. Men det ska bli intressant att följa!

Så här säger Zlatan själv i ett pressmeddelande:

”Med Zlatan Unplugged får jag en personlig kanal för mina åsikter, kommentarer och funderingar. Direkt till mina fans, utan filter. Det kommer att handla om fotboll, landslaget, PSG och livet runt omkring. I Zlatan Unplugged hittar du även Feedz och Momentz. Du kan också ta del av mina tankar innan och direkt efter match, före alla andra.”

 

Fler citat från Zlatan hittar du som vanligt om du klickar HÄR

LÄS OCKSÅ

(9)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas