Annons
Annons

Senaste

Zlatan, Källström och Isaksson i Alingsås

Jag lyckades inte lösa mordet i helgen. Och mordet var såklart inget riktigt mord, utan en teaterföreställning där man själv ”deltar” för att försöka lista ut vem mördaren är. Det var tredje gången jag och mina tjejkompisar begav oss till Alingsås för att vara med i en mordgåta från Comedy Art Theatre och det var himla kul! Fast jag inte lyckades räkna ut vem mördaren var denna gången (heller…).

Annons

Så igår när vi skulle checka ut från hotellet hittade vi den här tavlan med tre välbekanta namn på:

Först undrade jag vad Andreas Isaksson, Zlatan Ibrahimovic och Kim Källström hade hittat på för kul i Alingsås. Det kändes som en otippad trio att åka iväg så där på tre man hand och lösa mordgåtor :-). Men idag hittade jag förklaringen, det spelades en U21-match i Alingsås den 5 juni 2006, mot Moldavien. Och tydligen är det de som anses mest kända ur det svenska laget som spelade då som har fått såna här fina guldplattor på Grand hotell i Alingsås. Jag hittade inte Johan Elmander dock – han kanske inte är känd nog. 😉

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas