Annons
Annons

Senaste

Vurpor, målfester och uppdykande

I backspegeln från helgen som gått:

Helgens bästa: Visst var det lite antiklimax att det inte blev någon ”drömfinal” mellan Federer och Söderling i Stockholm Open. Inte för att det spelar någon roll för slutresultatet, Roger Federer hade säkert vunnit ändå. Han är ju helt otrolig.

Annons

***

Helgens vurpa: Jag fick ingen möjlighet att se storslalomen från Sölden i helgen men det gör ju inte så mycket… När jag öppnade tidningen i går och såg att det inte hade gått så bra för Anja och gänget i lördags satte jag på teven just i tid för att se Markus Larsson åka ur… Nu får de ju en ny chans, eftersom premiären ska köras om. Men det spelar nog ingen roll eftersom Markus Larsson säger att ”storslalom prioriteras helt enkelt inte i landslaget”. ??? Lite märklig inställning tycker jag.

***

Helgens guldstrid: 3-0 för HIF mot Åtvidaberg var ju väntat. Men ändå inte så kul (för oss som håller på MFF). Nu hoppas jag bara att folk slutar skicka ut pressmeddelanden som skriker ”Guldstriden i allsvenskan lever” och ”Klarar Malmö att vinna utan att få något i Häcken?”. Mitt blodtryck pallar inte det. 😉

***

Helgens utropstecken: Ola Toivonens PSV Eindhoven vann matchen mot Feyenoord. Med 10-0!!! Åtta mål i andra halvlek. ”Det händer bara i Holland” säger Toivonen. Bara det inte händer när Sverige möter Holland så är jag nöjd…

***

Helgens uppdykande: Kommer ni ihåg när jag hade blivit av med Fredrik Ljungberg och David Beckham häromdagen? Nu har jag hittat Ljungberg! 🙂

***

Helgens medaljskörd: Kul att EM i truppgymnastik som avgjordes i Malmö denna helgen blev en sådan succé. Både publikmässigt och medaljmässigt för Sverige som tog medalj i samtliga klasser.

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas