Annons
Annons

Senaste

Vinst så det sjöng om det!

Citat: ”HIF-klacken har inte slutat att skrika åååååå din fete jävel, när motståndarnas målvakt ska slå inspark. Så b… Och så kom de på att hatar MFF. Kul att de tänker på di blåe när HIF spelar när spelarna själva inte vill prata om MFF.” Från dagens Sydsvenskan.

Annons

Moget. Hallå. Är det inte meningen att ni ska heja fram det lag ni hejar på? Eller har jag missat något här?

Nu vet jag inte om MFF-klacken har några käcka ramsor i stil med ovan, jag tror inte det, när jag hört dem är det andra ord som gäller. HÖRDE ni dem i kväll? Det måste vara så underbart för spelarna att känna det stödet i ryggen! Och ännu en övertygande vinst, även om det var lite smånervöst i första halvlek så kan vi väl vara ärliga och säga att det märktes att BP ligger i… låt oss säga nedre halvan av den allsvenska tabellen (märker ni hur snäll jag är?).

Lite tokigt att just Pekalski blir avstängd. Fast å andra sidan fick ju Mjällby ett par avstängningar också… Mest synd tycker jag nog ändå det är att Kalmars Henrik Ryström missar mötet med HIF, han som skulle göra en liten flicka glad på söndag…

På söndag ska jag sjunga mig hes på Swedbank Stadion. Fast jag inte står i klacken. Och jag ska bara sjunga snälla saker. Jag lovar.

P.S. För alla er som inte gillar allsvensk fotboll, eller MFF (jo, jag vet att det finns människor som hejar på andra lag – jag jobbar ju ihop med ett helt gäng Helsingborgare…;-) ) Håll ut! Nästa vecka är det över. Då kan vi prata skidor, tennis, handboll, schack (är det egentligen en sport?), vad ni vill. Men ni får stå ut med mig en vecka till. Ok?

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas