Annons
Annons

Senaste

Vinn i Allas jultävlingar!

vinster

Jag brukar vinna en massa saker. Ni som följt bloggen har ju kunnat ta del av hur jag och min familj vunnit både MFF-tröjor, MFF-högtalare, stora kexchoklad, biljetter till skidskytte, godiskorgar, liftkort i Sälen, en datorväska, en söt nyckelring från Vingresor (den gången jag trodde jag hade vunnit en resa – haha) och så vidare.

Annons

Men nu är det ett bra tag sedan jag vann något. Mest tror jag det beror på att jag inte haft tid att vara med i några tävlingar. Det brukar ju vara mycket lättare då. Har jag hört.

Däremot tänkte jag tipsa er om att det finns massor av fina saker att vinna på allas.se just nu! Bland annat kan ni tävla om biobiljetter, en SodaStream, en mobiltelefon, nagellack och en väska. Och det kommer nya tävlingar flera gånger i veckan fram till jul, missa inte det!

HÄR » hittar du alla våra jultävlingar.

Och det bästa av allt: Jag får inte vara med i dessa tävlingar. Vilket dramatiskt ökar dina chanser att vinna 😉

 

LÄS OCKSÅ

(3)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas