Annons
Annons

Senaste

Vinn Den magiska milen! Spring Den magiska milen!

maria_akraka_bok

Tävling! Maria Akraka är en av Sveriges bästa medeldistanslöpare och har tagit 18 SM-guld, två svenska rekord och var under karriären rankad femma i världen två distanser inomhus. Hon jobbar också som föredragshållare och sportkommentator. Nu har hon släppt en bok som tydligen ska kunna hjälpa vem som helst att klara av att springa en mil.

Annons

Boken sägs hjälpa såväl nybörjare som vana löpare att komma närmare drömmen om att springa lätt och utan ansträngning. Maria Akraka har skapat träningsprogram för tre olika nivåer som sträcker sig över ett helt år. Och det ska vara enkelt att hoppa på det träningsprogram som passar dig bäst eller att byta nivå.

Jag är inte riktigt säker på att jag någonsin kommer att klara av att springa en mil men boken är i alla fall upplagd med träningsprogram från den absoluta nybörjaren, så vem vet. Speciellt gillar jag att träningsveckorna inleds med en dags vila på måndagar 😉

Förutom träningsprogrammen delar Maria med sig av sina bästa tips, sin inspiration och massor av fakta för att göra dig till en bättre löpare. Vilken utrustning behöver man? Hur tränar man med intervaller? Vad bör man tänka på när det gäller maten?

Nu har du chansen att vinna boken! Jag har fem exemplar att tävla om. Värde ca 200 kr. Svara på frågan och fyll i formuläret nedan senast den 31 mars för att vara med och tävla.

Tävla om Den magiska milen

    Läs vår integritetspolicy här
    Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren! Tävlingsjury är Allas redaktion.

 

 

LÄS OCKSÅ

(7)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas