Annons
Annons

Senaste

Vinn boken om Björn Borg och Wimbledon

Att läsa en helt ny bok och veta hur den slutar? Kan det vara något?

Jag måste medge att jag var skeptisk till boken ”Björn Borg och Wimbledon” som kom ut för nån vecka sedan. Men jag blev helt fast. Kunde inte lägga boken ifrån mig. Författaren och sportjournalisten Sune Sylvén tar oss genom Borgs makalösa matchsvit i Wimbledon. Alla viktiga bollar är med och det blir stundtals riktigt spännande. Fast man vet hur det ska gå… 🙂

Annons

Borgs framfart i turneringen varvas med bakom kulisserna och kul kuriosa och historia. Tennislegenden själv har bistått med kommentarer och synpunkter.

Detta är idrottshistoria, nostalgi och, enligt bokförlaget, minst lika gastkramande att läsa som det var att följa matcherna när det begav sig. Vilket jag tyvärr inte vet något om eftersom jag var alldeles för liten för att titta på tennis då :-). Men spännande är det, det kan jag skriva under på.

Jag har fem exemplar av boken att lotta ut. Fyll i formuläret och svara på frågan nedan senast den 31 maj för att vara med och tävla. Lycka till!

Tävlingen är avslutad, vinnarna är:

Christina Bergström, Hisings Backa
Dan Wahlstrand, Mölltorp
Susanna Moberg, Älvsjö
Robert Clevenholm, Bunkeflostrand
Carin Bjurström, Stockholm

Grattis, boken kommer med posten!

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas