Annons
Annons

Senaste

Vill jag se en pokal opereras?

I dag riktas hela världens blickar mot Sophiahemmet i Stockholm. Lennart Johanssons pokal ska äntligen öppnas och vi ska få ta del av de oförklarliga hemligheter som gömmer sig i dess inre. Landslagsläkaren Magnus Forssblad ska göra ingreppet på det fina privatsjukhuset och media kommer att vallfärda dit. Idrottsvärlden håller andan – hur ska det gå? Vad kommer de att hitta?

Annons

Haha – okej – riktigt så kanske det inte är men det var himla kul att jag fick ett pressmeddelande där det stod att jag var välkommen att närvara vid ingreppet… haha. Klockan 15.00 ska det i alla fall ske men då är jag ute och handlar julklappar så jag får snällt vänta tills jag kommer hem med att kolla hur det gick. Eller kanske får jag kolla i mobilen ändå – det är ju ganska spännande…

@Magnus: Sen lappar du ihop den stackars bucklan och skickar ”him” den till Malmö igen va? 🙂

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas