Annons
Annons

Senaste

Vill du byta med mig Eric Saade?

Vi skulle passat på här...

Glädjen i min dotters ögon kommer snart att bytas mot besvikelse. Vi ska gå på Eric Saades konsert på lördag och jag kan väl kanske ha råkat nämna att han nog skriver autografer någonstans efteråt så att femåringen (som enligt egen utsago ska gifta sig med Eric – bara så att jag vet) i alla fall kan få en skymt av honom på närmre håll.

Annons

Så var det ju när jag var liten. Så har det varit på de flesta konserter med svenska artister som jag varit på. Men så blir det inte nu. Det är bara de som betalat 1500 kronor per person som får komma i närheten av idolen.

Och på ett sätt förstår jag Saades upplägg. Det måste vara jobbigt att stå vid ett hav av galna fans och skriva gud vet hur många autografer.
På ett annat sätt förstår jag honom inte. Det är en del av hans jobb. Som att jag skulle säga till min chef: ”Nu har jag skrivit så många blogginlägg att jag vill ha en 100-lapp extra för varje inlägg jag skriver från och med nu”.
Jag gillar Saades musik, det ska jag säga. Och han kan kanske slå internatonellt. Men han är inte där än så jag tycker gott han kunde bjudit på ett par autografer till innan han börjar ta betalt.
Och så är det ju det här med åldersgruppen som vill ha Saades autograf. Det är ju inte precis några höginkomsttagare om man säger så. I alla fall inte mina döttrar.
Jag själv kan ju ta både beslut och mina egna pengar och välja om jag vill köpa VIP-paket för 4000 danska kronor till en Bon Jovi-konsert (NEJ, det gjorde jag inte) eller helt vanliga biljetter till Madonna för hutlösa 1920 kronor (JA, det gjorde jag) men 1500 kronor för en autograf och ett foto med Eric Saade har nog grävt en del hål i plånboken hos både unga tjejer och killar och deras föräldrar.
Vi skulle tagit den där autografen efter Malmöfestivalen i somras i stället. Då var de fortfarande gratis vad jag vet.
Annars kanske du vill göra ett byte med mig Eric? Jag har Zlatans autograf och vad jag vet har du fortfarande inte träffat din stora idol. Jag kan byta den mot att mina döttrar får träffa dig på lördag. Deal?

LÄS OCKSÅ

(32)
(0)Annons

 • Anonym

  Jag byter gärna. Du kan få Ove Fundin, Miro Zalar eller Hans Simonsson i utbyte mot Zlatan. Eller vad tusan du får alla tre och jag kan t o m slänga in Hasses bror Stefan och Mary Decker-Slaney i dealen! Ska fundera på Erich Kühnhackl…. 😉

  Gunnar Gren, Björn Borg eller Ingemar Johansson får du dock aldrig.

 • Eric har första tjing!
  Har du Ingemar Johansson? Coolt!

 • Pingback: Jag får behålla Zlatans autograf! | Johanna()

 • Hedd

  Eric har ju träffat Zlatans familj, så tror nog han har autograf redna. En show är en show och en skivsignering är en skivsignering. Detta vet alla vad skillnaden är. Backstage pass, oftast köpta av utländska fans.


Annons

Senaste från allas