Annons
Annons

Senaste

Victoria Helgesson gör sin sista tävling

Den tionde till den tolfte april arrangeras elitseriefinalen i svensk konståkning i Skövde. Detta blir ett avsked på hemmaplan för den svenska konståkerskan Victoria Helgesson som har valt att lämna eliten.

VictoriaHelgesson

-Jag har nått min topp, och känner mig färdig med den delen av mitt konståkningsliv. Beslutet har vuxit fram. Jag har lyckats med mer än jag någonsin kunnat drömma om när jag började åka skridskor för mer än 20 år sedan. Jag tar med mig minnen för livet, har fått uppleva så otroligt många fantastiska stunder.

Annons

Victoria kommer att finnas med i utvecklingen av framtidens konståkning.

-Jag lämnar inte sporten utan kommer att fortsätta med konståkning, som tränare och koreograf. Konståkningen har funnits med mig hela livet och kommer att fortsätta göra det i framtiden!

Viktoria Helgesson är Sveriges hittills bästa kvinnliga konståkare i modern tid.

Läs också: Populäraste sporterna bland barn

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas