Annons
Annons

Senaste

Vi tjejer kanske inte ska gå på fotboll?

Råsunda toalett

Hade det inte varit för toaletterna hade det varit en perfekt kväll. I tisdags alltså. När Sverige (äntligen) visade var skåpet ska stå och tog sig till EM-slutspelet nästa år. Så himla härligt! Och så glad jag är att jag åkte upp till Stockholm för att se matchen.

Annons

Men hur tänkte någon när det gäller toaletterna på Råsunda? På vägen upp på läktaren såg jag en skylt där det stod ”Familjeläktare”. Borde det inte betyda att det är vanligt med både mammor och pappor och barn av bägge könen på den läktaren? Eller familj i fotbollssammanhang kanske är pappor och söner? För där vi satt fanns det tre toaletter.
Två av dem var för herrar.
Den tredje var för både herrar och damer. Och där inne fanns det två (2) toaletter.
???
Ni fattar själva var det var längst kö? Så galet lång kö att jag missade straffsituationen och fick lämna kön för att hinna se straffen i början av andra halvlek… Hoppas att de tänker till liiite mer nu när det byggs en ny nationalarena. Kanske ska man titta lite på vår fotbollsarena här i Malmö där damer och herrar delar på de flesta toaletter och det fungerar utmärkt.

Nåja – det var en härlig tillställning ändå! Och de holländska supportrarna var inte precis ledsna efteråt. Deras sång (Pippi Långstrump!) ekade i tunnelbanan hela vägen hem efter matchen. Alla var glada en kväll som denna. Inte en smällare så långt örat nådde. Bara glädje.

P.S: Den överlägset bästa kommentaren efter matchen kom från Pontus Wernbloom (citat från Sportbladet):
Fråga: Vad händer i natt nu då?
Svar: Jag vet inte, de äldre styr upp det. Anders Svensson har ju varit med sedan VM-silvret -58, så han får ta tag i det.

Det verkar vara en skön stämning i landslaget – gillas!

Svenska landslaget i fotboll

Kramkalas efter slutsignalen.

Tunnelbanan gick i Hollands färger och holländarna lät definitivt mest på hemvägen men kvällen kändes ändå svensk.

Jag bryr mig egentligen inte men man kan ju undra varför det inte fanns någon papperskorg på toaletten (den som var för både herrar och damer pratar jag om då). Man bara undrar ju.

LÄS OCKSÅ

(3)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas