Annons
Annons

Senaste

Vi hade i alla fall tur med vädret

Så här såg det ut i min garderob när jag hade "packat upp" 😉

Att bli av med sitt bagage när man åker på semester är sådär lagom kul. Det kan jag intyga efter att ha varit med om det för första gången. Jag har rest mycket i mitt liv och haft otaliga flygbyten i både USA, Asien och Europa. Men nu lyckades jag alltså bli av med bagaget på en charterresa till Kos i Grekland. Och det tog tre dagar innan det dök upp igen.

Annons

Första dagen blev det en nödlösning. Dotterns klänning på dagen och fullt påklädd i resekläder på kvällen (de hade dresscode i restaurangen och det är tveksamt om jag kunnat passera i tioåringens klänning… 😉 )

Andra dagen fick jag köpt en bikini och en stranddress till dagen. På kvällen blev det en annan av dotterns klänningar, fast denna gång som tröja (!) till byxorna jag reste i. Tredje kvällen blev det resekläderna igen…

Men det gick ju bra det också. Fast jag tror aldrig jag varit så glad över att se en resväska som jag blev den natten bagaget äntligen kom fram till hotellet. Jag vill även passa på och skicka ett stort tack till Vings Christoffer som slet sitt hår för att försöka få ner vår väska till Kos. Tack!

Och sedan kommer här ett tips från reseredaktören: Packa gärna viktiga saker som mediciner, kontaktlinser och annat som är svårt att vara utan, i handbagaget. Det gjorde inte jag kan jag säga. Och man kan ju ha roligare på semestern än att inleda den med att besöka läkare och optiker…

Eftersom mina vänner, sedan de hörde talas om detta, efterfrågat en bild på mig i tioåringens klänning så kommer den här. Plus ett par andra bilder från resan 🙂

Tur att tioåringens bagage inte hade kommit bort 🙂

Vårt härliga hotell, Kipriotis Village, strax utanför Kos stad.

På båtutflykt, här på väg in till Kalymnos.

Den fantastiska ön Pserimos! Här hade jag kunnat spendera en hel vecka. Så lugnt, fridfullt och vackert.

Fast jag hade det ganska bra på Kos också 🙂

Lite snorkling hann jag med också.

Barnen hade kul i vattenrutschkanorna.

 

 

LÄS OCKSÅ

(21)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas