Annons
Annons

Senaste

Vi får ta en omförhandling här känner jag

Ha! Jag har hittat ett kryphål. Ni vet när jag och min man inte var riktigt överens om det här med pengarna och sporten (här kan du läsa den diskussionen).
Den senaste tiden har min man fastnat framför olika dokumentärer på en kanal som heter Discovery Science. Faktiskt riktigt bra och intressanta program på den kanalen.
Så häromdagen satte min man själv bollen i rullning genom att påpeka att vi nog inte haft den kanalen tidigare och att det var ju trevligt att vi helt plötsligt hade det. Trevligt av Canal Digital liksom (som vi ju inte gillar så mycket i övrigt). Fast skulle verkligen Canal Digital bjuda på en kanal bara så där? Inte troligt.

Annons

Då kom jag på det! Min man började titta på den här kanalen ungefär samtidigt som jag beställde Sportpaketet på Canal Digital! Syns ju klart och tydligt på bilden här. Den översta är raden är natur- och vetenskapsprogram som ingår i ”Familjepaketet” och den understa program som ingår i ”Familjepaketet + Sport”.

Så nu tycker jag inte att det är mer än rätt att min man också betalar lite av paketet. Då kommer jag ju att TJÄNA ännu mer pengar. 😉

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas