Annons
Annons

Senaste

Vem ska vi heja på nu då?

Mästarnas-mästare

Jörgen Jönsson, Susanne Ljungskog, Pernilla Wiberg, Victoria Sandell-Svensson, Anders Järryd och Stefan Schwarz. Foto: Andreas Hillergren

Vem hejar du på i Mästarnas mästare grupp 2? Jag har ett par favoriter men jag kom nog ändå på mig själv med att hålla tummarna lite extra för Pernilla Wiberg. Hon verkar stark. Mitt tips är att Pernilla går vidare från denna gruppen tillsammans med antingen Stefan Schwarz eller Jörgen Jönsson.

Annons

I den förra gruppen hejade jag ju på Håkan Loob, men efter att han åkte ut prickade jag in de två som tog sig vidare. Får se om jag har rätt nu också…

Vem hejar du på i grupp 2?

Loading ... Loading ...

LÄS OCKSÅ

(9)
(0)Annons

 • Pingback: Vem blir Mästarnas Mästare 2012? | Allas.se()

 • 40 sekunder!

  Pernilla Wiberg är ju bäst, utan någon som helst tvekan. Det bästa i Mästarnas Mästares historia var när hon hoppade upp från jägarvilan helt nonchalant.

 • 40 sekunder!

  Susanne slog ut Stefan. Det tycker jag var snyggt och jag hejade så klart på henne i duellen. Men Stefan har varit en härlig kille att följa. Jag tycker det var skönt att Susanne fick vinna någonting istället för att åka ut utan att ha vunnit nåt. Hon är ju mycket bättre än vad resultatet visade.

  Tycker däremot att det är lite synd att lagtävlingar ska avgöra vem som blir immun och vem som blir sist. Speciellt med tanke på att den första tävlingsdagen nästan blir helt onödig rent poängmässigt. Pernilla Wiberg t.ex. var ju drottning i dom första tävlingarna (tycker dessutom att hon hade extremt mycket otur i den här färgbollsplockargrenen) men blir ändå inte immun även om hon dessutom vinner en av laggrenarna.

 • Som MFF:are tycker jag såklart att det var tråkigt att Stefan åkte ut 😉 men så är spelets regler…
  Jag tycker att de borde gå tillbaka till det gamla formatet, med alla deltagare samtidigt – det var bättre. Fast det är fortfarande bra 🙂

 • 41 sekunder!

  Synd att Järryd åkte ut mot Jönsson. Hade hellre sett Jönsson åka ut. Jag hoppas verkligen att Jönsson åker ut snart, han börjar gå mig på nerverna. Men Pernilla fortsätter att imponera. Hon vinner i princip allt. Det enda hon inte vinner är då hon har antingen otur (bollgrenen i första programmet) eller så är det typ tävlingar som typ den med spikarna. Där var hon ju typ ändå bäst på att slå. Och lagtävlingarna är också lite svåra att vinna. Så Pernilla, min absoluta favorit.

 • Johannas bollplank

  Mitt tips är fortfarande att Pernilla och Jönsson går vidare. Jag tror faktiskt att Pernilla kan bli årets Stenmark. Alpint verkar vara grejen när det gäller både fysiken och vinnarskallen. Tror jag. För jag har ju aldrig stått på ett par skidor själv… 🙂

 • 41 sekunder!

  Det vore så enormt kul om Pernilla vann! Jag hoppas att det inte kommer nån dum gren som sabbar för henne som typ för Louise för nåt år sen. Det var för jävligt. Hon vann ju två grenar bara igår av tre möjliga och då blev hon ju ändå tvåa i den första grenen. Och hon visade inga tecken på trötthet efter dom där vattenballongerna heller. Hon är redan årets mästare för mig. Ingen hinner vinna så mycket som hon redan har gjort. Men hoppas att slutresultatet är med mig i år.

 • 42 sekunder!

  Skittråkigt slut i Mästarnas i år. Pernilla är i alla fall min mästare från i år utan tvekan. Det är lite samma känsla för mig som när Louise förlorade. Dock så var det inte så dålig gren som det var då med pulsen och det. Däremot hade dom förstört stenbygget i och med att klossarna var så lätta att stapla, det var dom inte förr. Det var knappt att nån av dom rev tornet överhuvudtaget. Pernilla vann ändå flest tävlingar och var bättre även i klättringen. Hon hade otur ett par gånger. Först i grenen när dom skulle plocka olikfärgade bollar i början där hittade hon inte rätt boll medan dom andra gjorde det. Sen hade hon otur när hon hade några cm fram till sista sträckan i idioten för att tangera med Jönsson. Sen hade hon otur med klättringen där hon egentligen var snabbast. Sen tycker jag att hon borde haft lite mer fördelar av att faktiskt ha varit bättre än dom andra mest hela tiden. Pernilla är i alla fall för mig den bästa deltagaren som varit med i serien någonsin (ja, bättre än Stenmark också). En eloge dock till Micke Leijnegard som alltid är proffsig och cool. Inte som nån Fredrik och Filipfjant som pratar dynga hela tiden.

  Men, Grattis Jörgen! Du vann rättvist även om Pernilla är den som jag tycker var bäst i år och borde ha vunnit. Men så är det ju lite överallt, det är inte alltid rätt som vinner men det behöver inte betyda att vinnaren på något sätt skulle ha fuskat eller så.

 • Jag missade tyvärr upplösningen eftersom jag var utomlands. Pernilla var min favorit men visst är det kul för Jörgen, han kom ju dessutom in som ”reserv” när Gunde blev sjuk. Grattis Jörgen!


Annons

Senaste från allas