Annons
Annons

Senaste

Vem la sömnpiller i mitt kaffe?

Så här såg min värld ut i går. Ni vet när man är så trött att man inte ens orkar vända på sig i sängen? Just så var det.
Nu var ju tröttheten aningens självförvållad eftersom jag har haft en underbar helg med 6 av mina väninnor på Ronneby Brunn. Badtunna, bastu, champagne, tjejsnack, god mat, gott vin. Ännu mer vin…

Annons

Och jag var oförskämt pigg igår på morgonen. Studsade (nåja, kanske inte men reste mig i alla fall) upp klockan 8 och gjorde mig redo för frukost. Varpå rumskompisen utbrister: ”VAD håller du på med Johanna!?” Sen mumlade hon något om att jag skulle ta med en bulle till henne, och somnade om.

Men sen. På eftermiddagen när jag hade kommit hem. Hjälp vad trött jag blev. Trots kaffe och uppiggande (?) promenader. Passande nog var det fotboll (Milan – Catania) och lite Zlatan & Co från sängläge var precis vad jag behövde då. Även om det av förklarliga skäl (se början av inlägget) blev lite sådär på snedden…

Kvällen innan var jag däremot hur pigg som helst...

En av orsakerna till tröttheten...

Det var i alla fall en härlig promenad i Ronneby Brunnspark.

LÄS OCKSÅ

(6)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas