Annons
Annons

Senaste

Vem blir årets Stenmark?

Annichen Kringstad; Håkan Loob, Anna Le Moine, Magnus Wislander, Linda Haglund och Gunnar Larsson. Foto: Andreas Hillergren

Det var synd att Gunde Svan blev sjuk inför inspelningen av årets Mästarnas mästare. Det hade kunnat bli en Stenmark-vinst där.

Nu vet jag inte riktigt vem jag ska heja på. Eller, rättare sagt, jag hejade på Håkan Loob i den första gruppen. Och så åkte han ut i går. Typiskt.
Jag läste nyss att han dagen innan nattduellen fått beskedet om att Stefan Liv omkommit i den hemska flygolyckan. Det är klart att saker och ting sätts i ett litet annat perspektiv då. Och fast Loob inte skyller på dödsbudet så har det ju säkert spelat in.

Annons

Det ska bli spännande att fortsätta följa programmet i alla fall, det är riktigt bra. Mina barn gillar det också. Eller så gillar de att de får lov att vara uppe en timme längre för att se det.

Och bara för det så står de ut med sin mammas urtrista nostalgiska kommentarer i stil med: ”Åh! ishockey-VM 87 – DET var tider det tjejer!”

Vem hejar du på i Mästarnas mästare grupp 1?

Loading ... Loading ...

LÄS OCKSÅ

(8)
(0)Annons

 • 36 sekunder!

  Linda Haglund är bäst!

  1. Linda Haglund
  2. Anna Le Moine
  3. Annichen Kringstad
  4. Magnus Wislander
  5. Gunnar Larsson

  Tack också Loob för en bra insats men dom andra var bättre. Hade hellre sett Gunnar åka dock.

 • Pingback: Vem blir Mästarnas Mästare 2012? | Allas.se()

 • 37 sekunder!

  Okej, grattis till Slangen! Nu håller jag på Anna istället.

 • 37 sekunder!

  Okej, grattis till Slangen! Nu håller jag på Anna istället.

 • Jag hejade faktiskt på Magnus i duellen i går. Tror att han tar sig till semifinal. Sen är frågan vem som kommer att göra honom sällskap…

 • 37 sekunder!

  Absolut ingenting ont om Slangen men jag tycker synd om Linda som får så fruktansvärt mycket kritik. Och jag är ganska säker på att om t.ex. Ricky Bruch (R.I.P.) hade ställt upp i programmet så hade han fått nån typ av hjältestatus av samma personer som kritiserar Linda. Jag föredrar Linda framför Ricky vilken dag som helst. Sen tycker jag att det var bra att Linda valde Slangen som utmanare och liksom våga utmana någon som folk kanske inte tror att man ska välja. Jag hade väldigt gärna sett någon välja Stenmark också ifjol till Nattduellen. Jag misstänker nämligen att dom fick säkert inte välja honom för risken att han skulle åka ut skulle förstöra programmet. Tyvärr.


Annons

Senaste från allas