Annons
Annons

Senaste

Vattenstänk och tårar

Här är alla fortfarande glada vill jag minnas...

Jag är lite otrogen just nu. Och två veckor framåt. Mot bloggen då alltså. Eftersom jag samtidigt bloggar på Aller medias interna webbsida, en informationssida för alla inom företaget.

Men nu är det gjort så då gör vi ett inlägg här också. På den andra bloggen nämnde jag bara EM-fotbollen som hastigast. Här finns det kanske anledning att säga lite mer? Eller inte?

Annons

Bedrövligt är nog ordet jag letar efter.

Som tur var så befann jag mig på Liseberg och var på toppenhumör när Sverige spelade i fredags. Och om jag ska vara riktigt ärlig så lämnade jag faktiskt Tyrolen, där vi satt, en stor del av första halvlek. Anledning: Det var absolut inga köer till karusellerna. Jag tror att jag och dottern hann med både Kållerado två gånger och Flumeriden två gånger på en halvtimme. Och alla som varit på Liseberg vet att det är väldigt bra jobbat…

Dyngsur kom jag tillbaka lagom till andra halvlek. Och vilket drag det blev på Tyrolen när Sverige gjorde 2-1 målet. Alla tjoade och sången ekade över lokalerna ända tills…. ja, ni vet ju alla vad som hände.

Suck. Och. Snyft.

Nu tror jag att Tyskland kommer att vinna. Fast jag hejar på Spanien. Vi får väl se hur det går. Det hade ju inte varit fel om Sverige kunde lämna turneringen med flaggan i topp heller och vinna med ett par mål eller så mot Frankrike i morgon. Ska vi säga så? Det gör vi.

Den här bilden av mig och min man är lite rolig av den anledningen att min man (som är totalt ointresserad av sport) har en Sverige-jacka på sig. Han hade den på sig när jag kom tillbaka till andra halvlek och jag vet faktiskt fortfarande inte hur det gick till... 😉

LÄS OCKSÅ

(3)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas