Annons
Annons

Senaste

Vatten i näsan och magplask…

Jag är usel och en fegis. Det blev summan av den lite annorlunda simträningen igår, vi tränade på att göra starter och vändningar vid de olika simsätten. Och då upptäckte jag att jag är usel på voltvändningar vid crawl och ryggsim. Jag trodde det var som att cykla – har man en gång kunnat det så glömmer man aldrig… hahaha… Och sedan kändes det som om jag var barn igen när tränaren lät oss ”hoppa lite på trampolinerna” när vi var färdiga med träningen. Och jag vågade inte hoppa från 3:an! Vilket är extra pinsamt eftersom dottern (7 år) ju tränar simhopp och även hoppar från 5:an… Men livräddning är jag en hejare på i alla fall! Och det ska jag ju vara efter alla år jag jobbade till sjöss… Men nästa gång måste jag ta mig samman och hoppa från den där 3-meterssvikten. Det är ju löjligt det här… 😉 Jag är bara rädd att det ska bli ett rejält magplask – ett sånt som killen här lyckades med. Aj!

Annons

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas