Annons
Annons

Senaste

Varför spelade Sverige i blått?

Ibland är det bäst att gå hemifrån helt enkelt. Igår tog jag det säkra före det osäkra och cyklade hem till min mamma innan fotbollsmatchen började. Allt för att vara säker på att få se lite i alla fall (ni som följer bloggen vet att resten av min familj har svårt för att förstå meningen med att titta på sport).

Annons

Men eftersom en av döttrarna var med cyklade vi hem i halvlek  (jag kan ju inte tvinga flickebarnet att vara uppe hur sent som helst bara för att det är sport på teve). Och det var visst rätt beslut för när barnen hade lagt sig uppstod ett sånt där sällsynt ögonblick som jag älskar: Min man kom och satte sig (bara på soffkanten, men ändå) och tittade på andra halvlek med mig. Mysigt! Och här har jag lovat att inte berätta att han först trodde att Sverige hade gula tröjor, men jag förstår honom. Jag började titta på matchen efter fem minuter (ja, jag missade Zlatans mål) och jag kan erkänna att för ett kort ögonblick trodde jag faktiskt också det. Haha, vilken vanemänniska man är :-).

Men varför spelade Sverige i blått? Vi var väl hemmalag? Någon som vet?

LÄS OCKSÅ

(12)
(0)Annons

 • Josefine Kvarnström

  För att Skottlands borta färg är gult 🙂

 • Hampus

  Tydligen lanserade Skotska förbundet ett nytt ställ i gult som de ville testa, då blev det blått för sverige!

 • Johanna

  Jaha, tack. Men visst brukar Skottland annars spela i blått? *Förvirrad* 😉

 • Aleksandra

  Jag var lika förvirrad även om jag såg det från start… Undrade flera gånger vem den nya spelaren var 🙂 Tyckte dessutom det var jätte skoj att se så många ”Mff-are” på plan…

 • Johanna

  Haha 🙂 Så var det för mig också. Jag upptäckte det hela när jag tyckte jag såg Chippen i en gul tröja. Jag hade ju läst att han inte skulle spela från start…

 • Pingback: Färgförvirring kring Sveriges matchtröjor | Johanna()


Annons

Senaste från allas