Annons
Annons

Senaste

Varför fick inte jag vara med i Robinson?

Jag sökte till Robinson och blev kallad på intervju av produktionsbolaget. Det var våren 2002 (läs: innan jag hade barn, innan jag hade börjat låta Öähhhh varje gång jag sätter mig eller reser mig och innan badrumsvågen fick permanent respass). Jag sökte till Robinson för att jag älskar tävlingar (läs: DÅ älskade jag fysiska tävlingar, NU älskar jag tävlingar där man inte behöver göra mer än tänka och skriva).

Annons

Såg ni programmet i går? Det var en tjej (tror hon heter Sana) som i stort sett gav upp och fick åka hem. Hon blev inte ett dugg ledsen för det och sen sa hon ”Jag gillar inte tävlingar”.
HALLÅ – sist jag kollade var hela Robinson en tävling! Varför söker man till Robinson om man inte gillar tävlingar? Och nästa fråga: Hur i hela friden har hon kunnat ta sig hela vägen dit med den inställningen?

???

Nej, själv kom jag inte längre än till den första intervjun – jag hade kanske för mycket tävlingsinstinkt för deras smak? 😉

LÄS OCKSÅ

(3)
(0)Annons

  • Tage

    2002 gick väl Robinson på en annan mer seriösare kanal?

  • Det stämmer Tage. Det var Svt då. Robinson i Svt är för övrigt den enda dokusåpa jag någonsin kunnat tänka mig att vara med i.


Annons

Senaste från allas