Annons
Annons

Senaste

Var sak har inte sin sin plats just nu…

Alla som känner mig vet att jag tycker om att ha det… liksom undanplockat omkring mig. Var sak har sin plats helt enkelt.

Men just nu är det inte riktigt så inne på mitt lilla rum här på redaktionen. Det. Ligger. Saker. Överallt.

Annons

Men inte så länge till. För om en halvtimme går lastbilen med dessa prylarna plus två pallar med lite allt möjligt ner till Gustav Adolfs torg här i Malmö. Där ska jag spendera dagen med att förbereda Allas medverkan på årets upplaga av Malmöfestivalen.

Om du är i närheten är du hjärtligt välkommen att hälsa på! Antingen med glada hejarop idag eller någon av festivaldagarna. Allas tält är öppet 11.30-19.00 varje dag under festivalen och vi bjuder även på artister på Dansbanan. Här hittar du hela vårt program.

Nu går jag in i Festivalkoma 🙂 Hoppas vi ses i vimlet!

 

LÄS OCKSÅ

(10)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas