Annons
Annons

Senaste

Var kan jag köpa OS-kläderna?

olympiska kläder


OS-kollektionen innehåller outfits till invignings- och avslutningsceremonierna och en garderob för både träning och fritid i OS-byn. H&M kommer också att designa tävlingsdräkterna till den svenska OS-truppen inom konståkning, curling, slopestyle-skidor, slopestyle-snowboard och puckelpist.

Det är H&M som gjort kläderna till den svenska OS-truppen nu inför Sotji.

Kollektionen kommer att bäras av den svenska OS-truppen och den svenska Paralympiska-truppen i Sotji nu i februari. Men jag vill också kunna bära dem – det fanns en hel del snygga grejer faktiskt. Bland annat ett par örhängen, en jacka och ett par träningsbyxor.

Annons

Jag tycker att H&M borde sälja kläderna till allmänheten också.

Tror absolut att jag hade tränat mycket bättre (och oftare) i byxorna här under än de jag har nu 😉

örhängen

byxor

jacka

 

 

 

 

LÄS OCKSÅ

(1)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas