Annons
Annons

Senaste

Vad har hänt med det svenska landslaget?

En massa glass och ännu mer godis fick mig tillfälligt på bättre humör. Men annars så förstår jag ingenting. Först var det katastrofmatchen i fredags och vad hände egentligen i går mot Slovakien….? Bättre sömnpiller får man leta efter. Vad har hänt? Var är landslaget som vände 0-4 till 4-4 mot Tyskland och besegrade England med 4-2?

Annons

Nej, jag orkar inte ens försöka analysera det hela, det finns det andra som är bättre på.

Jag passar istället på att önska er alla en riktigt härlig påsk! Själv ska jag vara ”långledig” (torsdag till måndag) och förhoppningsvis går jag till jobb med ett leende på läpparna på tisdag efter att MFF tagit sina första tre poäng i årets allsvenska på måndag 🙂

Nu har vi precis haft lite påskfika här på redaktionen. Det var inte dumt alls kan jag säga 😉

Glass i stora lass...

... och lite godis 🙂

LÄS OCKSÅ

(3)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas