Annons
Annons

Senaste

Vad är du beredd att göra för att få Sverige till EM-final?

Skulle du avstå en miljon kronor för att få se Sverige in en EM-final i fotboll? Inte jag heller. Men det är det tydligen ganska många som skulle kunna tänka sig. I alla fall enligt en undersökning som Fotbollskanalen.se genomfört i samarbete med Carlsberg Sverige.
Närmare varannan svensk kan dessutom tänka sig att radera sitt Facebookkonto permanent för att se Sverige spela final i fotbolls-EM.

Annons

I undersökningen har 620 personer svarat på frågan: Vad skulle du göra för att få se Sverige i final i fotbolls-EM?

Jag skulle kunna tänka mig nummer 1 på topplistan här nere, de andra kommer inte på fråga… 😉 Vad hade du valt?

1 Inte klippa mig på ett år.

2 Inte bada under hela sommaren.

3 Radera mitt Facebookkonto för alltid.

4 Jag skulle hellre se Sverige spela final i fotbolls-EM än att vinna en miljon kronor.

5 Ha svärföräldrarna boende hemma ett år.

5 Gå i samma underkläder varje dag i en månad.

7 Inte tvätta mig på en månad.

8 Äta blodpudding till frukost, lunch och middag varje dag under ett år.

Mer om undersökningen kan du läsa här.

LÄS OCKSÅ

(4)
(0)Annons

 • 44 sekunder!

  Jag skulle inte göra någonting av detta av den anledningen att få se Sverige i årets EM-final. Däremot så tror jag att jag faktiskt gått omkring ett år utan att klippa mig. Men det var ett tag sen nu. Sen tänker jag förmodligen inte bada i år heller. Gjorde det inte ifjol. Sen har jag ju inte Facebook så den punkten vet jag inte hur jag ska tolka. Jag har inte heller några svärföräldrar. Samma underkläder i en månad? Nja, helst inte så länge. Kanske några dagar, möjligtvis. Inte tvätta mig på en månad? Tvätta som i att inte ens få tvätta händerna? Nej, helst inte. Blodpuddingsdieten tror jag att jag skulle kunna klara av i en vecka, kanske lite längre men inte ett år. Det skulle vara tufft, men det skulle vara extremt billigt.

  Men, som sagt, jag skulle absolut inte göra någon av dessa grejer för att se Sverige i final 2012. Om jag följer nån av punkterna så är det av nåt annat skäl.

  Vem vinner EM då? Vad tror du? Spanien?

 • Johannas bollplank

  Och jag hade verkligen kunnat tänka mig nummer 1 eller 2 om vi hade fått ett guld! 😉

 • Johannas bollplank

  Nu kan jag ju inte heja på Sverige längre… Men tyskarna ser farliga ut i år. Tyskland – Spanien i en final hade varit intressant. Ganska olika sätt att spela fotboll även om Tyskland spelar roligare fotboll än på länge. Så av den anledningen säger jag Tyskland. 🙂


Annons

Senaste från allas