Annons
Annons

Senaste

Vad är det med mig och Lasse Berghagen?

I går var jag på Julgalan i nya Helsingborg arena. Det var en bra och fartfylld show med massor av artister!

Om man bortser från det mest uppenbara (Molly Sandén hade supertighta skinnshorts, Loreen och hennes Euphoria var lika bra live som på teve, Lisa Miskovsky har en fantastisk röst och Danny är en riktig flickfavorit) så var det ett par saker som slog mig:

Annons

1. Peter Jöback. Varje gång (jo, det har blivit ett par gånger…) jag ser Peter Jöback live så tänker jag att jag måste köpa hans skivor – han är ju så bra. Sen kommer jag på att jag ju HAR alla hans skivor men av någon anledning lyssnar jag aldrig på dem. Måste hem och leta upp julskivan ikväll.

2. Lasse Berghagen. I går slog det mig att detta var andra konserten jag såg med Lasse B i år… vilket är lite otippat. Och, jag kom dessutom på mig själv med att tänka att jag gärna gör det igen. Det svänger ju faktiskt om honom! Till och med nioåringen gungar och sjunger med i låtar som ”Sträck ut din hand” och ”Han tog av sig sin kavaj” (Heter låten verkligen så eller är det bara som man säger?).

Jag gillar Lasse helt enkelt. Och eftersom jag har haft nöjet att träffa honom ett par gånger så vet jag dessutom att han är vansinnigt trevlig, vilket verkligen lyser igenom när han står på scen.

Bäst under kvällen: Det var kul att se Euphoria live men min nya favorit Lasse tar hem den här ändå. Vid ett tillfälle sjöng Lasse en Backstret boys-låt (!), övergick till ”Jennie, Jennie” och blev avbruten av EMD som började sjunga sin ”Jennie let me love you”. Humor.

Sämst under kvällen: Arenan är så ny att det var totalt kaos typ överallt.

Vi satt lite långt ifrån igår så här kommer en bild från den förra Lasse Berghagen-konserten jag var på. Det kan bli fler i framtiden...

Inte nog med att jag har de flesta av Peters skivor, en av dem fick jag dessutom signerad sist vi stötte på varandra...

Tre glada tjejer. Min mamma, min dotter och jag på väg till Julgalan.

Loreen.

 

LÄS OCKSÅ

(9)
(0)Annons

  • Forzamff

    Det är bara som man (du? 😉 ) säger. ”En kväll i juni” heter den.

  • Aha, är det så den heter 🙂


Annons

Senaste från allas