Annons
Annons

Senaste

Vackra blixtrar över Malmö

blixtar över Malmö

Oj, vad det blixtrade i Malmö igår. Först var det verkligen bara blixtrar, och ingen åska. Ingen som hördes i alla fall. Jag kom körandes in mot Malmö sent på kvällen och fick bevittna skådespelet lite på avstånd på min väg in mot staden.

Annons

Det var stora höga moln och så blixtrade det liksom ovanför och i molnen så att det såg ut som blinkande ljussken. Då och då kom en ”vanlig” blixt men då gick den uppåt, eller åt sidan, i stället för de ”vanliga” blixtarna neråt.

När jag kom hem, vid 23-tiden, satte jag mig i trädgården och bara tittade upp i himlen, för det var verkligen vackert att titta på.

En stund. Sedan övergick det tysta ljusspelet på bara ett par minuter i ett helt vanligt åskoväder med vindar, ösregn, blixtrar och dunder.

Förmodar att det är slut på värmeböljan i Malmö nu?

dubbelblixt blixt

 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas