Annons
Annons

Senaste

Underhållning (för män) på toaletten

Min manlige vän gick på toaletten på restaurangen där vi åt lunch nu när vi var i Göteborg. När han kom ut viskade han något till min man, som genast försvann in på toaletten. Sedan var det barnens tur att gå på toaletten. Sedan männen igen. Barnen igen. Och sedan gick min kvinnliga vän också in på herrarnas toalett.

Annons

När hon kom ut sa hon att jag absolut måste gå in där. Vilket jag gjorde. Först förstod jag ingenting. Men helt plötsligt uppenbarade sig en (lättklädd) tjej på spegeln ovanför pissoarerna. Himla häftigt faktiskt.

MEN. Varför uppenbarade det sig ingen (lättklädd) kille på min spegel när jag var på damernas toalett??? Istället fanns det speglar på golvet? Inte lika kul om du frågar mig.

Glad midsommar på er!

LÄS OCKSÅ

(11)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas