Annons
Annons

Senaste

Två dagars lyx för vinnarna i Allas tävling

Frukt, choklad och levande ljus i "klädprovningsrummet".

Frukt, choklad och levande ljus i ”klädprovningsrummet”.

Det var tävlingen som alla ville vinna. Men bara tre blev utvalda.

Jag pratar om tävlingen ”Som ny med Allas” som för andra året i rad gick av stapeln här på allas.se i våras. Tre lyckliga tjejer blev utvalda av vår jury och idag kommer de till Malmö för att bli ordentligt omhändertagna i två dagar! Jag är ”trevlighetsvärdinna” under dessa två dagar, vilket på det stora hela går ut på att jag ska ha trevligt med vinnarna, fixa lite lunch, fixa lite bubbel, äta lite middag och så vidare. Inget dumt jobb alls om ni frågar mig.

Annons

Årets vinnare, Linda Erlandsson från Östersund, Anette Öhman från Söråker och Christina Petersson från Huddinge kommer att få två toppendagar!

I dag börjar de med att bli fixade hos frisören, gå en rundvandring här på Allas redaktion och sedan ska det väljas ut kläder, skor och accessoarer inför fotograferingen som är i morgon. Moderedaktören Maria Wihlborg och modeassistenten Camilla Gerdsland har fyllt sitt ”förråd” till bredden med höstens mode så det kommer verkligen att finnas något för alla.

Själv har jag laddat upp med välfyllda goodiebags och bubbel till våra vinnare och nu väntar vi bara på att den första tjejen ska dyka upp. Och jag är helt säker på att de kommer att ha hur kul som helst. Jag var själv med och blev ”omgjord” en gång så jag vet hur roligt det är. Se före- och efterbilder lite längre ner… 🙂

Massor av kläder och skor väntar på vinnarna.

Massor av kläder och skor väntar på vinnarna.

Välfyllda goodiebags och...

Välfyllda goodiebags och…

...bubbel!

…bubbel!

Så här såg jag ut före make up-artisten och frisören hade gjort sitt...

Så här såg jag ut innan make up-artisten och frisören hade gjort sitt…

Och så här blev det färdiga resultatet :-)

Och så här blev det färdiga resultatet 🙂

 

 

LÄS OCKSÅ

(9)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas