Annons
Annons

Senaste

Tusen och en natt på Kap Verde. Eller en vecka i alla fall.

hotell

Hajen simmade bakom mig och den svarta fenan stack upp ovanför vattenytan. Fast det var det ingen som berättade för mig. Förrän efteråt. För jag hade fullt upp med att surfa. Jag undrade visserligen varför det helt plötsligt samlades folk på den annars nästan helt tomma stranden. Och en gång när jag kom in till land bad min syster mig att inte simma så långt ut med brädan…

Annons

Allt detta utspelade sig för lite mer än en vecka sedan när jag och hela familjen befann oss på ön Boavista på Kap Verde, en ögrupp ute i Atlanten en bit utanför Senegals kust. Och hajen var såklart ofarlig (tror jag). I vilket fall som helst behövde jag inte stifta närmare bekantskap med den.

Andra vattendjur (garanterat ofarliga) fick jag däremot träffa när jag åkte båt ut till ett rev i Atlanten för att snorkla. För övrigt så åt vi gott, solade, badade och njöt av en härligt lugn vecka i det underbara landskapet på Boavista.

Här kommer ett bildspel från resan!

[nggallery id=12]

LÄS OCKSÅ

(11)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas