Annons
Annons

Senaste

Triathlon i badet – I did it my way

Istället för sport.

När snön yr och temperaturen ramlar under nollstrecket tycker jag inte att det är så kul. Då vill jag bada. Varmt. Länge. Läsa en bra bok eller tidning.

Och även om vi här i Malmö inte är i närheten av det snökaos de har exempelvis i Stockholm så var det en sådan dag igår. I säng med barnen. Undan med mobiltelefon och allt annat som kan störa. Plocka fram de senaste fyra utgåvorna av Café som jag inte hunnit läsa. Låsa dörren och tappa upp ett rykande hett bad.

Annons

Nån timme senare: Tillbaka i verkligheten. Upptäcker att jag missat att det var handboll! Och det var visst en ganska spännande match mot Danmark dessutom…

Får veta att jag även missat att Zlatan spelade (vilket någon tyckte var helt galet eftersom det hade rapporterats en hel del om den matchen typ hela dagen…)

Däremot missade jag INTE att Lisa Nordén fick bragdguldet i går (Grattis Lisa!) och då tyckte min vän MB att jag ändå var ganska duktig. Eller som han själv uttryckte det:

”Att orka igenom ett halvårs Café är ju ett slags prestation i sig. Lägger du till badandet och sportmissandet har du ju en hel triathlon och se där…en naturlig (nå ja…) koppling till dagens bragdvinnare.”

Bra resonemang av MB där tycker jag. Vi säger att jag körde en triathlon igår helt enkelt 🙂

Typiskt badavarmtväder om du frågar mig.

 

 

LÄS OCKSÅ

(5)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas