Annons
Annons

Senaste

Trevlig sommar!

Foto: Johanna Svan

Jag fick ställa in min date med Robbie Williams i sommar. Fast jag ska göra mycket annat kul istället. Ta det lugnt, åka en liten tur till Grekland. Och så blir det en massa skoj med barnen såklart (läs: illamående efter hysteriskt karusellåkande på diverse nöjesparker)!

Annons

Och så var det det här med sporten… Varje sommar lyckas jag på något konstigt sätt få familjens aktiviteter att passa ihop med diverse sportsändningar. Men det går inte alltid min väg. Nu är jag exempelvis i Grekland när MFF startar kvalet till Champions Leauge i juli. Och egentligen skulle jag gått på Thake That-konsterten i Köpenhamn också den veckan men förvirrad som jag är så bokade jag en resa utan att titta i almanackan. Fast jag älskar att resa också så det gör inget. Konserten ville jag ändå bara gå på för Robbie Williams skull…

Men jag hinner hem till MFF:s returmatch på Färöarna! Och sommaren är ju full av Wimbledon, fortsättningen på allsvenskan, fotbolls-VM för damer, massor av friidrott, VM i simning med mera, med mera. Så jag ska nog inte ha tråkigt på något sätt :-).

Nu tar jag och bollplanket semester – vi ses igen i augusti någon gång. Om jag nu kan hålla mig borta så länge… 😉

Ha en riktigt underbar sommar!

Vad hittar du på i sommar? Du kan välja tre alternativ.

Loading ... Loading ...

Foto: Johanna Svan

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas