Annons
Annons

Senaste

Träningsdagbok vecka 50

Jag har liksom två alternativ. Antingen så får jag stiga upp tidigt och se julkalendern på morgonen så att jag kan åka och träna på kvällen. Eller så får jag sova en halvtimme till men då kommer jag inte iväg och för att träna på kvällen eftersom jag inte vill missa ”Barna Hedenhös uppfinner julen”

Annons

Måndag Träning: Nej, missade julkalendern på morgonen.

Tisdag Träning: 3 km på löpbandet + 20 minuters styrketräning.

Onsdag Träning: Nej. Men alltså. Hur ska man hinna nu i jultider? Såg julkalendern.

Torsdag Träning: Nej. Men alltså. Hur ska man hinna nu i jultider? Såg julkalendern.

Fredag Träning: Nej. Var barnvakt. Till två barn. Plus mina egna två då 🙂

Lördag Träning: Inte på lördagar väl?

Söndag Träning: Jodå, 2,5 km på löpbandet och 30 minuters styrketräning. Åt upp allt jag gjorde av med på Ikeas julbord senare på kvällen. Missade även julkalendern.

Nuvarande vikt: Då ska vi se… Tisdag: 77,7 kg (upp 0,7 på de där chipsen förra veckan då alltså) Men söndag: 76,8 kg. Första gången under 77 sedan jag startade med träningsdagboken. Fast det var innan Ikeas julbord…

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas