Annons
Annons

Senaste

Träningsdagbok vecka 49

Nu ska ni få en uppvisning i undanflykter. För jag tränade inte en enda gång förra veckan. Inte ens någon vardagsmotion att tala om blev det… Katastrofvecka helt enkelt. Men den lägger jag till handlingarna nu och tar nya tag!

Annons

Måndag Träning: Nej. Var och handlade julklappar istället. Till mig själv. Alltid lika roligt.

Tisdag Träning: Nej. Lekte med mina nya julklappar.

Onsdag Träning: Nej. Jag tror inte det i alla fall, det var så längesen… Måste börja skriva upp dag för dag känner jag…

En koncentrerad dotter på sin första gitarrkonsert.

En koncentrerad dotter på sin första gitarrkonsert.

Torsdag Träning: Nej. Inte nog med att allmänheten avråddes från att vistas ute på grund av stormen Sven, jag var dessutom tvungen att bege mig ut för att gå på dotterns gitarrkonsert. När jag väl var innanför hemmets trygga väggar igen blev jag sugen på chips men eftersom man inte skulle gå ut så blev det inga chips. Det måste väl ändå nästan räknas som viktnedgång?

Fredag Träning: Nej. Men det blev chips till Idol-finalen. Viktuppgång igen då?

Lördag Träning: Faktiskt så dammsög jag, torkade golv, sydde upp gardiner, körde ett par maskiner tvätt och var ute och shoppade med barnen. Det måste väl ändå räknas som vardagsmotion? I vilket fall som helst så var jag helt slut efter det. Soffläge resten av dagen och kvällen alltså.

Söndag Träning: Nej. men jag tittade på folk som ägnade sig åt fysiskt aktivitet. Skidor, skidskytte, Super G och storslalom rättare sagt.

Nuvarande vikt: Ingen aning. Så jag hoppas jag står kvar på de 77 kg som vågen visade sist jag var på gymmet…

Julshopping med julkänsla på Emporia i Malmö.

Julshopping med julkänsla på Emporia i Malmö.

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas