Annons
Annons

Senaste

Träningsdagbok vecka 46

Det blev en ganska bedrövlig vecka. I alla fall om man ska se det ur antal timmar på gymmet-synpunkt. I övrigt har det varit trevligt! Träningsproblematiken skyller jag på kalas, ändrade tv-tablåer och fullmånen. För det kan ju aldrig ha varit mitt eget fel att jag inte kom iväg till gymmet mer? 😉

Annons

Måndag Träning: 4 km promenad på lunchen. På kvällen hamnade jag på 50-årskalas…

Tisdag Träning: Nej. Trött efter 50-års-kalaset…

Onsdag Träning: 4,2 km promenad. Orkade bara inte ta mig till gymmet på kvällen…

Torsdag Träning: 3 km promenad + 3,5 km på löpbandet + 30 minuters styrketräning (men jag släpade verkligen mig till gymmet, hade det inte varit för att jag visste att du skulle läsa detta hade jag nog inte gått dit alls…)

Fredag Träning: 2 km promenad (i 7 cm höga klackar till och från lunchen med väninnan). På kvällen hade de ju flyttat Idol till kl 19 på grund av fotbollen så då hann jag inte. Idol måste man ju se… Och sen var det ju Portugal-Sverige också…

Lördag Träning: Inte på lördagar väl?

Söndag Träning: Så här var det. Efter att ha varit med dottern på simträning och ätit lunch skulle jag gå och träna. Skulle bara kolla in herrarnas andra åk i slalomen från Levi först. Vaknade tre timmar senare. Skyller på fullmånen.

Nuvarande vikt: 78 kg. Fortfarande. Snacka om stabil vikt. Det enda som fick mig att gå ner (2 hekto) var den där hemska förkylningen jag hade för ett tag sedan…

LÄS OCKSÅ

(3)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas