Annons
Annons

Senaste

Träningsdagbok vecka 42

Sådärja, nu är jag frisk igen, äntligen! Även om det inte blev mycket av träning förra veckan så tog det sig i alla fall på slutet. Så nu ska bli ordning på de här träningsdagböckerna igen hoppas jag 🙂

Annons

 

Måndag Träning: Mer ”stillasittande på tåg” om jag ska vara helt ärlig.

Tisdag Träning: Vi vet ju alla vad jag gjorde i tisdags.

Onsdag Träning: Nja, var väldigt trött efter tisdagen. Och faktiskt inte riktigt frisk heller.

Torsdag Träning: Nej, men jag hade tänkt ta en promenad på lunchen fast då regnade det…

Fredag Träning: 3 km promenad på lunchen.

Lördag Träning: Inte på lördagar väl?

Söndag Träning: 4 km promenad + städning av hela huset (städningen kändes jobbigare än promenaden av någon anledning…)

Nuvarande vikt: Eftersom jag fortfarande inte varit på gymmet, där vågen står, så har jag ingen aning. Men det känns inte som att det gått på rätt håll efter nästan 3 veckors träningsdvala om man säger så…

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas