Annons
Annons

Senaste

Jag är utmanad i The Ice bucket challenge!

Jag har en sak gemensamt med Zlatan. Vi har båda blivit utmanade i The Ice Bucket Challenge. Vi och en mängd andra sportprofiler, kändisar, företag och privatpersoner i hela världen.

The Ice Bucket Challenge går ut på att man blir utmanad att hälla en hink med is kallt vatten över sig, eller skänka pengar (eller båda delar) till ALS forskningen.
ALS Acossiation i USA har till idag samlat in över 41 miljoner dollar, vid samma period förra året var siffran ca 2 miljoner dollar. Alltså mer än en viral succé.

Annons

Det är min nya bloggkollega här på allas.se, Pelle Sanslös, som utmanat mig. Själv vågade han inte hälla iskallt vatten över sig (fegis) utan han nöjde sig med att skänka pengar (inte illa det heller).

Eftersom jag känner ett ansvar för att ta hand om honom nu när han är lite ny i bloggvärlden så tänker jag visa honom hur man gör ett riktigt bra blogginlägg, med en film som innehåller en bloggerska som får iskallt vatten över huvudet, och allt.

Dock kan jag inte göra detta förrän på söndag eftersom det är väldigt mörkt i trädgården just nu och jag är bortrest fredag-lördag.

Men det kommer, jag lovar. Jag skänker naturligtvis pengar också. Och utmanar någon vidare. Men den utmaningen får ni se i samband med att jag lägger upp filmen.

P.S – Titta gärna in på Pelle Sanslös blogg, den är riktigt trevlig. Även om han inte häller iskallt vatten över sig. Fegis.

LÄS OCKSÅ

(13)
(0)Annons

  • Pelle sanslös

    Inte feg, smart. Om man häller massa kallt vatten på sig blir man ljusblå, och det vill man ju inte.

  • Alla ljusare nyanser av blått funkar fint för mig. Vi får väl se vad det blir på söndag. Jag satsar på himmelsblått. Fegis.


Annons

Senaste från allas