Annons
Annons

Senaste

That’s what friends are for?

komma i strandform

Jag har gjort något väldigt dumt. Jag har accepterat att vara med i en grupp på Facebook. Den heter Strandform 2012 (och den är stängd så du kommer inte att hitta den. Läs färdigt här så kommer du ändå inte att vilja hitta den. Tro mig.).

Annons

Om man tänker positiva tankar så kan man tänka att väninnan som både startade gruppen och lade till mig i den gjorde det för att vara snäll, trevlig, en god vän och allt det där. Jag har andra aningar. Hon måste gjort det för att
1) Hon tycker att jag är extremt otränad och behöver ta tag i mitt liv
2) Hon tror att detta ska hjälpa mig att komma tillrätta med punkt 1 eller
3) Hon jobbar i hemlighet för ett läkemedelsföretag som tillverkar ångestdämpande mediciner.

Den här gruppen är facebookgruppernas motsvarighet till högljudda leksaker som hakat upp sig. Hela tiden ”plingar det till” på min facebooksida. Och det är inte för att någon gillar min status eller vill bjuda mig på middag eller så. Det är för att någon gjort ett inlägg i Strandform 2012. Här är ett axplock av vad som kan dyka upp från de andra medlemmarna i gruppen:

”04.45 gick jag upp i morse. Sov med träningskläderna på så jag bara kunde hoppa upp på crosstrainern direkt.” (Jag vet fortfarande inte om det är ett skämt eller fullt allvar?)

”Uppe med tuppen idag med och kört 45 min cross. Sov dock utan träningskläderna inatt!” (Tydligen allvar sist då?)

”75min NMT-Nordic Military Training. Helt otroligt skoj och jobbigt!” (Helt otroligt var ordet)

”6,5 km löpning ute i kylan…Brr + 30min löpstyrka inne i värmen” (Själv klarar jag knappt att gå till bilen i den här kylan.)

”En timmes combat och 30 min styrka – check!” (Under tiden låg jag i soffan – check!)

”Dagens träning: 60 min Combat med sandfyllda handskar och 30 min styrka.” (60 min Combat med sandfyllda handskar är inte styrka?)

Ni fattar?

Mina enda bidrag till gruppen är det här blogginlägget och en, inte lika entusiastisk, uppdatering som lyder:

”60 min powerstrike impact idag! 60 min. Varken uppvärmning eller stretching… Hjälp!”

Jag kommer att bli tvångsförflyttad från gruppen snart. Eller inte. Vet inte vilket som är värst.

LÄS OCKSÅ

(3)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas