Annons
Annons

Senaste

Tävla om Usain Bolts självbiografi!

usain_bolt

 

Tävling i bloggen!

Usain Bolt växte upp i en liten avsides by på Jamaica och tog friidrottsvärlden med storm när han som tonåring 2004 slog juniorvärldsrekordet. Sedan dess har han blivit en superstjärna med sex OS-guld och otroliga världsrekord på 100, 200 och 4 x 100 meter.

Annons

I boken Snabbare än blixten – min självbiografi avslöjar Usain Bolt historien bakom sina framgångar och de utmaningar han ställts inför genom hela sitt liv. Han berättar bland annat om hur hans karriär höll på att få ett tidigt slut på grund av ett ovanligt ryggproblem, och hur han 2009, då han redan var världens främste idrottsman, var med om en bilolycka som kunde ha blivit hans död. Hans väg har kantats av vansinniga tidningsrubriker och fantastiska äventyr, genererade av hans ohejdbara jakt på guldmedaljer.

Medförfattaren Matt Allen är en prisad sport- och musikskribent och medförfattare till flera bestsellers, bland annat Wayne Rooneys My Decade in the Premier Leauge. Boken är översatt av Christian Ekvall.

Nu har du chansen att vinna boken! Jag har fått 3 exemplar att tävla ut till er som läser bloggen! Svara på frågan och fyll i formuläret senast den 1 juni för att vara med och tävla!

Tävlingen är avslutad. Vinnarna är:

Erik Kaj, Bjursås

Janne Gustavsson, Färjestaden

Helena Riihiaho, Uppsala

Grattis! Boken kommer med posten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LÄS OCKSÅ

(13)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas