Annons
Annons

Senaste

Tävla om Börje Salmings nya kokbok!

Tävling i bloggen! Börje Salming är inte bara hockeylegend. Han är dessutom passionerad matlagare och hängiven skärgårdsbo. Börje ser det som en ynnest att vakna med sjöutsikt, och kan inte tänka sig något bättre än en stilla morgontur i kajaken. I Salmings skärgårdsmat berättar han om vardagen vid den egna bryggan i Stockholms skärgård – och bjuder på sina favoriträtter från hav, kobbar och skär. Vi får recept på soppor, läckra sallader och smårätter, sill och strömming i både klassisk och ny skepnad och varmrätter med av olika slag. Recepten varvas med tips på de skärgårdskrogar, hotell och pensionat som Börje gillar allra bäst.

Annons

Jag har tre exemplar att tävla om! Värde ca 280 kr/bok. Svara på frågan och fyll i formuläret medan senast den 9 maj för att vara med och tävla.

Tävlingen är avslutad, vinnarna är:

Sanna Millberg, Falkenberg

Carina Gerdin, Hjo

Elisabeth Andersson, Boden

Grattis! Boken kommer med posten.

 

LÄS OCKSÅ

(18)
(0)Annons

  • Johan

    Har fyllt i formuläret och skickat, får då felmeddelande per mail. Vill gärna vinna boken men kan inte ens skicka in mitt svar.

  • Hej Johan! Det är några andra som upplevt samma problem (i fredags) men det ska fungera nu, enligt vår IT-avdelning. Testa igen och om det inte fungerar så kan du skicka ett mejl med rätt svar och dina uppgifter till: [email protected] Märk mejlet ”Tävla om Skärgårdsmat med Salming” så är du med i tävlingen ändå 🙂


Annons

Senaste från allas