Annons
Annons

Senaste

Tävla om boken Vägen tillbaka

Tävlingsdags! I boken ”Vägen tillbaka” får du följa Helena Ekholm under ett avgörande år i hennes liv, som sträcker sig från ett misslyckat OS i Vancouver 2010 till ett framgångsrikt VM i Khanty-Mansiysk 2011.

Annons

Första gången du möter Helena är under OS-mardrömmen  i Kanada. Helena berättar öppenhjärtigt om denna svåra tid i hennes skidskyttekarriär. Hon berättar också om sin uppväxt, sitt liv och om människorna omkring henne och hur det format henne till att bli en framgångsrik idrottskvinna med världen som arbetsplats. Vi får också veta hur det var att ha Wolfgang Pichler som tränare och varför Helena slutade sin skidskyttekarriär efter säsongen 2011/12.

Boken handlar om hur Helena kunde komma tillbaka efter OS-misslyckandet. Här beskrivs hur det gick till när Helena tog sig tillbaka till världstoppen med hjälp av de verktyg som hennes mentala tränare Stig Wiklund gav henne. Verktyg i form av nio övningar som du kan använda för att prestera bättre och samtidigt må så bra som möjligt. Boken är skriven i samarbete med Sara Olsson.

Jag har 5 böcker att tävla om. Värde ca 320 kr. Svara på frågan och fyll i formuläret nedan senast den 17 april för att vara med och tävla.

Tävlingen är avslutad. Vinnarna är:

Emil Dalqvist, Fristad

Stina Kempe, Saltsjö-Boo

Bertil Bengtsson, Ystad

Patrick Remes, Bunkeflostrand

Elisabeth Johnsson, Kristinehamn

Grattis! Boken kommer med posten 🙂

LÄS OCKSÅ

(5)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas