Annons
Annons

Senaste

Tänk först och prata sen Johanna!

Nu har jag ställt till det för mig. På mer än ett sätt…

Misstag nummer 1: Dottern ska för första gången tävla i en 50-metersdistans i simning. I en 25-metersbana. Vilket enligt all logik innebär att hon måste vända efter ungefär halva distansen.
Jag sade redan när mina barn var små att jag (som själv har både tävlat och jobbat som tränare i simning) inte själv vill lära mina barn att simma (alla som minns hur det var att övningsköra med sina egna föräldrar förstår det resonemanget). Men dottern känner sig lite osäker så i ett svagt ögonblick gick jag med på att vi ska stanna kvar efter hennes träning i kväll och köra ett extrapass med fokus på vändningarna. Vi får se hur det går…

Annons

Misstag nummer 2: Ni som känner mig, antingen privat eller via bloggen, har redan räknat ut detta misstaget. Ikväll ska jag alltså stanna kvar i simhallen och hjälpa min dotter att simma hela vägen in i kaklet för att vända och göra samma sak igen. Om och om igen. Ikväll. Kl. 20.00. Är. Det. Fotboll. På. Tv. Dessutom i en kanal som jag har.

Träningen slutar 19.30 och det var när jag började fundera på hur vi på snabbast möjliga vis skulle hinna duscha (det är inte så noga med håret vännen, du kan tvätta det mer noga i morgon), klä på oss (det gör inget att tröjan kom bak och fram) och köra hem (jag väljer betalparkeringen utanför ingången istället för gratisparkeringen 100 meter bort) som jag kom på misstag nummer 1.

Kanske lyckas jag övertala dottern att vi kör den här extrainsatsen nästa vecka istället, tävlingen är nästa lördag och visst borde det väl vara bättre att ha sin kära moders tips och råd i färskt minne på tävlingsdagen. Eller hur?

Varför göra det idag när man kan skjuta upp det till en annan dag, liksom…

LÄS OCKSÅ

(3)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas