Annons
Annons

Senaste

Taktiken inför Tour de ski

Jag har en plan som ”Sickan” i Jönssonligan skulle uttrycka det.

Det är väldigt mycket skidor och annan sport just nu. I går spenderade jag ohälsosamt många timmar i soffan. Första åket i slalom, Tour de ski damer, Tour de ski herrar, andra åket i slalom, ishockey…

Annons

Så. Medan mannen och ena dottern var i stallet kände jag mig tvungen att göra något så att det verkligen såg ut som att jag hade gjort något (förutom legat i soffan) om ni förstår vad jag menar?

Så. Julen fick åka ut helt enkelt. Ganska snabbt gjort men stor skillnad hemma.

Nu håller jag på och funderar på något liknande att hitta på i morgon då det ju lär bli ungefär samma schema som igår. Och dessutom spännande med både Calle Halfvarsson och Marcus Hellner som ligger så bra till i Tour de ski.

Då måste man ju titta 🙂

julpynt

Ut med julen.

 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas