Annons
Annons

Senaste

Sven verkar trivas här i Skåne

stormen_sven

Det stormar fortfarande här i Malmö. Jag är visserligen inte meteorolog så jag är ju inte säker på om det verkligen ”stormar” fortfarande men det blåser som bara den i alla fall… Och med jämna mellanrum kommer det små vita snökulor från himlen också. På tvären… Försökte ta en bild från mitt fönster här på jobb men det går inte riktigt att fånga hur det ser ut när haglet viner omkring… Det blåser visserligen alltid mer eller mindre i Malmö men det är ovanligt att det ”stormar” så länge som det gjort nu…

Annons

Till skillnad från många andra klarade vi oss bra igår. Ett litet träd som föll i trädgården, men ingen större skada skedd där.

Angående mina funderingar igår eftermiddag:

Det blev gitarrkonsert för min dotter, dock något förkortad eftersom många musikelever inte kunde ta sig till konserten.

Min mamma lyckades ta sig till Köpenhamn innan Öresundsbron stängde. Dock var hennes flyg inställt i morse så nu har hon blivit lovad att komma med ett kl 17 ikväll…

Facebook var full av storm-uppdateringar i går (och idag). Tak som flög av, takpannor som krossade taxirutor, paraboler som slets bort. Och så vidare. Vissa av mina vänner drabbades verkligen hårdare än vad jag gjorde.

Roligaste uppdateringen var ändå denna:

”Enligt eniro.se finns det 18 st Sven Storm i Sverige, ifall ni också funderar på sånt här. Undrar om de kan somna? Det kan inte jag.”

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas