Annons
Annons

Senaste

Sven-Göran Eriksson har en del att berätta…

Äntligen en självbiografi som jag vill läsa! Kommer ni ihåg min bokhög med självbiografier som jag inte riktigt blir färdig med? Nu fick jag nyss veta att Svennis ska släppa sina memoarer.
DET, mina vänner, tror jag kan bli riktig intressant läsning. Om han nu vill berätta allt om både det ena och det andra. Men i pressmeddelandet säger Sven-Göran Eriksson så här:

Annons

”Det har skrivits så mycket om mig som inte varit sant”. ”Nu vill jag ta chansen att ge min egen bild av allt som har hänt. Det kanske kommer att bli mitt livs största utmaning. Jag vill att det ska bli en öppen och ärlig bok om livet både på och utanför fotbollsplanen. Jag tror att jag har en del att berätta.”

Så där hoppas jag på många smaskigheter 😉

Boken beräknas komma ut hösten 2013 (Norstedts förlag).

 

 

LÄS OCKSÅ

(1)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas