Annons
Annons

Senaste

Superskadade Superstars

Ibland plockar hon fram den så att pojkarna får titta. Den lilla svarta. Fast bara en liten stund. Det är Sofia Wistam jag pratar om. Och pojkarna är Roger och Ola, från morgonprogrammet på Rix Fm. Den lilla svarta är Sofias mobiltelefon och i den finns, enligt rykten, telefonnummer till nästan alla kända människor i Sverige…

Annons

I morse ringde de upp Stefan Holm. Han verkar så himla trevlig. Och rolig. (Ja, skyll er själva Rix MorronZoo när ni frågar ”vilken är din bästa gren?” Då får ni nog svaret ”höjdhopp” 100 gånger av 100 från Stefan Holm :-))

För snacket handlade såklart en hel del om teveprogrammet ”Superstars” som började igår. Jag såg inte det (det var ju fotboll!) men ska försöka följa det framöver. Det är kul att titta på före detta idrottsmän och  -kvinnor som, fast de slutade tävla för många år sedan, har fantastisk kondition, styrka och teknik. Och vinnarskalle.

Men vad gör aktiva idrottare i programmet? Sist jag hörde från Björn Ferry kunde ha inte ta emot medalj av kungen för han var så upptagen av sin träning. Men han har tid att spela in lekprogram för teve? Och skaderisken måste ju vara överhängande? Jag läste igår att det gjordes över 200 behandlingar under inspelningen i somras. Och Kennet Andersson slog sig blodig. Varför utsätter man sig för det bara 3-4 månader innan säsongsstart? Detsamma gäller Jens Byggmark och Anders Södergren. Eller jag kanske har missat något – de har väl inte lagt karriären på hyllan?

Kul ska det bli att följa i alla fall!

 

Hela gänget som tävlar i årets upplaga av Superstars.

Hela gänget som tävlar i årets upplaga av Superstars.

 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas