Annons
Annons

Senaste

Supermetoden vecka 1, dag 3

Ännu mer träningsvärk i vaderna.

Så skulle man kunna sammanfatta hur det känns idag.

Fast jag inte tränade någonting i går.

Dagens 3 x 20 sekunder förlades till gymmet, rättare sagt på en motionscykel. Först lite uppvärmning på de ”snälla” maskinerna i cirkelgymmet och sedan 3 x 20 sekunders fullt ös på träningscykeln. Jag är ingen van cyklist och det var riktigt tufft kan jag säga. Jag riktigt kände hur bra mina blodfetter blev. Eller nåt.

Annons

Dessutom: 1 minuts högintensiv träning och en sedan en halvtimme i bastun. Kan det bli bättre?

Det här känns faktiskt som att det är en metod som passar mig. Bara träning tre gånger i veckan. Och bara en minut åt gången. Helt i min smak. Om det fungerar vill säga… Det är ju bara den lilla detaljen som återstår.

En gång kvar den här veckan – får se vad jag hittar på då!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas