Annons
Annons

Senaste

Strandliv med förhinder…

strandparty i malmö

Jag fick någon slags hjärnsläpp för ett tag sedan. Dottern, som fyllde år i mars, hade ännu inte haft något kalas för sina kompisar. Hon kom själv på att de skulle kunna grilla, bada och ha det mysigt ett par timmar i Västra hamnen och på stranden, Ribergsborg, här i Malmö nu en söndag i augusti.

Annons

Efter alla småbarnsår med mer eller mindre hysteriska kalas på diverse lekland tyckte jag det var en alldeles utmärkt idé.

Tills jag kollade Malmö FF:s spelschema. Kollade datumet vi hade bestämt.

Kalas på stranden 17.00 till 19.30 i söndags.

MFF – IFK Göteborg kl 17.30 i söndags.

Typiskt.

Nåja, dottern kommer ju ändå före fotboll så jag lade undan alla tankar på fotbollen och satte mig i bilen på väg till stranden.

Då kom jag på att jag hade sett ett mejl flimra förbi någonstans. Från mina favoriter på Canal Digital 😉

Nåt om att eftersom jag ändå betalade skyhöga avgifter till dem så skulle jag även få tillgång till min sport i telefonen. Eller, det var kanske inte riktigt så de hade formulerat sig, men typ.

Så två telefonsamtal, en app-nerladdning och ett par lösenord och aktiveringar (varför göra det lätt liksom) senare var jag med MFF live i min telefon! Och kunde sätta mig på bryggan i solen och titta på fotboll.

Måste vara det bästa Canal Digital (och C More) gjort det här millenniet.

Ja, dottern hade ett mysigt litet party.

Alla nöjda och glada helt enkelt 🙂

turning torso i Malmö

Min utsikt åt ena hållet.

ribban beach Malmö

Min utsikt åt andra hållet och slutligen…

C more play - Allsvenskan

Min utsikt i telefonen 🙂

 

LÄS OCKSÅ

(4)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas