Annons
Annons

Senaste

Stör ej tack

Jag ska försöka se riktigt upptagen ut medan jag stänger dörren och sätter upp ”stör ej skylten”. Allt för att kunna koncentrera mig ordentligt på att, hmmm, skriva en artikel (researchen gör jag här ;-)).

Annons

Alpina VM startar ju idag, med damernas Super G om en stund, och jag håller fast vid vad jag sagt innan. Jag tror att Anjas usla säsong är just vad hon behövt för att slå ur bästa läge och ta en medalj eller två i VM i Garmisch-Partenkirchen.

Så nu håller jag alla tummar för att den första kommer redan idag (och att det inte blir så många krascher som åkarna tror) och börjar på den där artikeln jag skulle skriva… Hihi.

P.S Jag kan verka glad, och det är jag visserligen :-). Men jag är fortfarande skitsur för att VM går i TV4 istället för i Svt. Alpina reklam-VM?

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)Annons

  • Johanna

    Hmm, det har gått 17 minuter och fortfarande ingen reklam på nyhetskanalen.se. Är det reklamfritt där kanske? För så väl kan det väl inte vara på teven?

  • Johanna

    Det gick ju inte så bra. Men jag är optimist – superkombinationen på fredag går säkert bättre! Jag sparar ”stör-ej-skylten” tills dess ;-).

  • Now we know who the seinslbe one is here. Great post!


Annons

Senaste från allas