Annons
Annons

Senaste

Stig Strand och Carl-Johan Bergman till Eurosport

Carl-Johan Bergman och Stig Strand blir nya experter på Eurosport och kommer bland annat att synas i kanalens nya höjdpunktsprogram ”Vintersöndag”, där Karin Frick är programledare.

Nyligen presenterades Per Elofsson som Eurosports nya expert. Nu får Elofsson under kanalens vintersändningar sällskap av två andra välmeriterade experter: Carl-Johan Bergman (skidskytte) och Stig Strand (alpint). Båda gör debut söndag 30 november då Strand hörs som expertkommentator under de alpina sändningarna från Aspen medan Bergman syns i studion i ”Vintersöndag”.

Annons

Carl-Johan Bergman lade i vintras skidskyttegeväret på hyllan efter 13 säsonger.

– Det har varit väldigt skönt med ett break från skidskyttet och kunnat satsa på att vara en bra farsa och make. I somras hade jag min första semester någonsin utan två dagliga träningspass. Det ska bli jättekul att jobba som expert under skidskyttesändningarna. Jag hoppas kunna bidra med mina erfarenheter, till exempel försöka förklara varför man som tävlande ibland fattar riktigt dåliga beslut, säger Bergman.

Stig Strand är en folkkär expertkommentator med stor erfarenhet. På Eurosport kommer Strand att paras ihop med kanalens alpinkommentator Håkan Bergholtz.

– Det känns väldigt inspirerande att komma till Eurosport. Håkan har jag träffat många gånger, han är väldigt rutinerad och kunnig och jag ser fram emot att samarbeta med honom, säger Strand.

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas